III. liga - "B" v odvetném semifinále porazilo Kometu "B" !

27.03.2014 17:24

Ve středu 26.03.2014 odehrálo naše "B" odvetný semifinálový mač s týmem SKP Kometa Brno "B". Při nečekané absenci Emila, nebyly naše vyhlídky úplně růžové, ale obdobně dopadl i náš soupeř, který postrádal zkušeného Braňa Hromníka. Po remíze v úvodním utkání, se tak dal očekávat podobně vyrovnaný mač. Nakonec se podařilo i díky našemu dravému mládí, Lenky a Dana, urvat krásnou výhru v poměru 6:2 ! Kdo by to byl, ještě před pár týdny řekl, že tým, kterému se v průběhu základní části, ne úplně dařilo, nakonec dokráčí do Finále III. ligy !

Finálovým soupeřem "B" bude přemožitel našeho "A", tedy mančaft BC Premiery "B". A jak to dopadne, si po letošním průběhu sezóny vůbec netroufáme odhadnout :)

Kometu "B", v čele se sympatickým kapitánem Mílou, čeká ještě utkání o konečné 3. místo s naším dalším podolským týmem, tentokráte "A".

Obě utkání se odehrají v sobotu 05.04.2014 na neutrální půdě v rámci finálového dne II., III. a IV. ligy. Udělejte si trochu času a přijďte zafandit, a to zejména našemu "B" :) O místě konání budete zavčas informováni.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva SK Podolí vyhrazena.